Jan de graaf

Hallo ik ben rugbyer Jan de Graaf. Ik ben sinds 2 jaar actief betrokken bij het sportbureau, want ik vind het belangrijk dat mensen sporten. Ook al kiezen ze geen rugby. Met het bureau maken we het  makkelijk om voor mensen de mogelijkheden te laten zien. En het is goed dat clubs samenwerken die in de buurt zijn, ook al zijn het concurrenten. 

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Raymon Netnie en ik ben sinds mijn 12e aan het tennissen. Ik ben een ambassadeur van het Sportbureau Roosendaal. Ieder jaar organiseer ik een grote sport dag in Roosendaal voor kinderen. Op deze dag gaan kinderen de hele dag sporten en kunnen ze kijken naar nieuwe soort sporten en uitproberen. Het is ieder jaar erg succesvol. 

Raymon Netnie

Kees van Koten

Goedendag. Ik ben de voorzitter van het sportbureau Roosendaal. Ik ben Kees van Koten en ik ben vroeger toen ik jong was een fanatieke zwemmer geweest. Tegenwoordig zet ik met in om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en te laten zien dat het zowel leuk als belangrijk is. Ik heb veel steun van verschillende clubs uit de omgeving. Iedere club heeft een voordrager en zo zijn we een mooi bestuur.